Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΄Β ΑΝΔΡΩΝ(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Β' ΓΥΡΟΣ

8η Αγωνιστική

Ημ/νία

Ωρα

Γήπεδο

Αγώνας

Σκορ

ΔΟΞΑΤΟΥ

ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΕ ΔΡΑΜΑΣ -
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΑΣ ΔΙΔ/ΧΟ

0 - 20

05/02/2011

15:00

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ/ΔΑΚ

ΦΙΛΙΑ ΓΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ -
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΚΡΗΝΙΔΩ

76 - 45

05/02/2011

15:00

ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ -
ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ.

ΝΙΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΄Β ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ(19-09). ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΛΙΓΟ Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ (17-09). ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ (23-11) ΚΑΙ Η ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ(17-16) ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΥΟ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΚΙΔΗ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ. Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο ΕΠΙΣΗΣ 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-09, 17-09, 23-11, 17-16

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΙΧΕΛΗΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΙΑ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ) , ΔΡΑΓΟΖΗΣ Γ. 17 (3), ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 14 (1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΚΑΖΕΛΙΔΗΣ 11, ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ 6, ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ 6, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ 5 (1), ΠΑΛΛΑΚΗΣ 3 (1), ΔΡΑΓΟΖΗΣ Η. 2

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΡΙΖΟΣ) , ΤΣΑΛΙΚΗΣ 6, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 6, ΜΠΑΚΑΛΗΣ 6, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ 6 (2), ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 3, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 2, ΤΑΧΥΡΙΔΗΣ 7, ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ 4

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ 1 ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.






3 σχόλια:

  1. Μπραβο σε ολα τα παιδια για τη νικη αλλα και για το θεαμα που προσφερανε σε οσους τυχερους βρεθηκαν στο παλιο γυμναστηριο ορεστιαδας. Να μην ξεχασουμε να ευχαριστησουμε και τον προεδρο της ομαδας μας,που εφερε το μπασκετ στην πολη μας μετα απο πολλα χρονια.Επισης θα θελα να ευχαριστησω και τον προπονητη μας,δεν πρεπει να ξεχναμε πως αυτη η ομαδα ειναι το αποτελεσμα της δικης του μεθοδικης δουλειας.Σας ευχαριστουμε ολους για το εργο που επιτελειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους,και ειδικότερα στους εφήβους μας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους στην ομάδα μας με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που έδειξαν!!Καλή συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαριτήρια και στις ομάδες, ιδίως στους προπονητές, για την πειθαρχία παικτών και πάγκων. Με τη συμπεριφορά τους απλούστευσαν κατά πολύ το έργο των Διαιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή